QUI SOM

HORTA DE BARBENS és una empresa familiar hortofrutícola, pensada al 100 % per al consumidor oferint els millors productes de les nostres terres, tan en sabor, imatge, calibre i conservació.

HORTA DE BARBENS vol donar a conèixer els seus excel·lents productes cultivats de manera tradicional, aconseguint així una poma i pera d’alta qualitat, naturals i RESPECTUOSES AMB EL MEDI AMBIENT.

Per HORTA DE BARBENS és fonamental oferir una molt bona qualitat al consumidor per tal de compartir amb vosaltres els nostres millors productes SENSE INTERMEDIARIS.

Sense intermediaris, directe de pagès.

RESPECTE AL MEDI AMBIENT

La voluntat de la nostra finca és el de compatibilitzar la producció de fruita amb la responsabilitat de la millora de l’equilibri ecològic de l’entorn de les nostres finques.

Ens preocupa la conservació dels recursos hídrics, i fem de l’ estalvi de l’aigua el nostre objectiu. En aquest sentit estem reconvertint el reg de les nostres plantacions a sistemes de degoteig, a més de reutilitzar les aigües freàtiques per tal que l’eficiència i estalvi de l’aigua sigui màxima.

Així mateix les aplicacions de plaguicides es redueixen a aquelles imprescindibles per mantenir una qualitat òptima, sempre escollint aquells que no puguin afectar significativament la qualitat dels ecosistemes veïns. També recollim i reciclem tots els envasos buits dels productes utilitzats a través dels canals adequats per tal que el conreu de fruita fresca a casa nostra garanteixi aquest respecte pel medi ambient i col·labori amb la salvaguarda del nostre medi natural.

FRUITA NETA

Creiem que la fruita és molt més que un aliment, ja que les propietats que ofereixen peres i pomes per la salut humana la converteixen en un pseudo medicament. Per això vetllem per a que qualsevol actuació en el seu conreu no produeixi una acumulació de residus indesitjats a la seva pell, ja que només us volem oferir fruita neta.

Per aconseguir-ho conreem els nostres fruiters amb els criteris més estrictes de producció integrada, i properament la nostra producció serà certificada pel protocol GLOBAL-GLAP, que garanteix l’acompliment d’aquests criteris.

Però a més, encarreguem la realització l’anàlisi de residus de fitosanitaris a la fruita recol·lectada on s’evidencia any rera any que només oferim fruita neta.

FRUITA DE QUALITAT

La nostra fruita, a més de neta, ha de tenir la màxima qualitat organolèptica, per tal que el consumidor trobi totes les característiques de gust, olor, fermesa i color que facin que aprecïi la nostra fruita com el millor dels plats, sol o combinat amb altres gustos.

Per aconseguir això, comptem amb factors clau, com són el clima, que els dies més calurosos d’estiu ens refresca les tardes amb l’ arribada de la Marinada , aquesta fresca i suau brisa que refresca també les pomes de les nostres plantacions i els hi confereix més duresa.

Els sóls fèrtils i frescos on plantem els fruiters ens ajuden també a assolir òptimes qualitats, però a més els anàlisis freqüents del contingut mineral ens ajuden a fertilitzar adequadament per retrobar els equilibris de nutrients més adients a l’ obtenció de produccions de màxima qualitat.

LA PODA

La poda és un treball que es realitza els mesos d’hivern, quan l’arbre no té fulles. Aquest treball es realitza per a obtenir un fruit de gran qualitat.

ACLARIDA

HORTA DE BARBENS, els mesos de maig, juny, juliol, realitza un treball anomenat aclarida. Es tracta de retirar la fruita petita i de mala qualitat de l’ arbre, de manera manual, per a obtenir un fruit de gran qualitat.

LA COLLITA

La collita a HORTA DE BARBENS es realitza al moment adient, seguint uns paràmetres molt importants per recollir el fruit al seu moment just: s’analitza el sucre, la duresa i l’ índex de maduració, per tal de poder oferir al consumidor el fruit amb les seves millors qualitats, tan gustatives, aromàtiques i medicinals, obtenint un fruit de gran qualitat.