venda de fruita a l'engròs SENSE INTERMEDIARIS

 

 

 

 

 

 

Productes

La poma de Barbens és una de les més conegudes de la regió. La seva carn cruixent i sucosa, molt dolça i aromàtica li dona un toc peculiar a la resta de pomes de tot el món.Una de les nostres característiques més importants, és la gran selecció que realitzem a HORTA DE BARBENS per poder oferir al consumidor una fruita de gran qualitat, SENSE INTERMEDIARIS I DIRECTE DE PAGÈS.

 

 

POMA GOLDEN :

La poma Golden és la varietat més cultivada d' HORTA de BARBENS. El seu gust dolç i color verd groguenc, la seva carn cruixent i sucosa molt dolça i aromàtica li dona un toc peculiar a la resta del món.

PERA CONFERENCE:

La pera Conference, anomenada pels productors d'aquesta fruita "la reina de les peres", és la pera per excel·lència més gustosa i aromàtica de totes les varietats existents. D'aroma excel·lent, color verd marronós i forma lleugerament rugosa de pell, la seva polpa és sucosa i dolça. És molt agraïda perquè mai no es torna lloca (tova).

POMA BROOKFIELD:

Una de les varietats de poma més primerenques, la seva recol·lecció es realitza durant el mes d'agost. Aquesta varietat presenta una pell amb estries vermelles i taronges sobre un fons groc-verdós. La seva polpa és blanca, cruixent, consistent i sucosa.És una poma molt aromàtica, molt dolça i molt saludable a tota hora del dia. Es recomana menjar fresca !!!

 

POMA FUJI:

La Fuji és una varietat molt tardana. La seva collita es realitza a primers d' octubre. Aquesta varietat, actualment, és una de les més valorades, tot i ser originàries del Japó. Les postes Fuji HORTA DE BARBENS, no tenen res a envejar amb les que venen del país asiàtic. És una poma cruixent, forta i d'un àcid molt dolç crocant i d' un color vermell difús molt agradable al paladar i d'aroma exquisit.

 

HORTA DE BARBENS

C/Urgell, 52 - 25262 BARBENS - Lleida